Brillenglazen

Als er één product is dat zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft, is het wel het brillenglas. De innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Reden voor ons om extra aandacht te besteden aan de brillenglazen. Na het uitzoeken van het montuur zullen wij u de vele mogelijkheden tonen en samen met u overleggen wat voor u de beste brillenglazen kunnen zijn. We letten daarbij vooral op het gebruik. Het maakt nl. nogal wat uit of u de hele dag leest, voor de computer zit, buiten werkt, sport of juist helemaal niet. In sommige gevallen zullen wij u adviseren een extra montuur met andere glazen aan te schaffen. Dat doen we bijvoorbeeld bij mensen die de hele dag voor een computerscherm zitten. Wij adviseren dan een bril met glazen die speciaal ontwikkeld zijn om rustig en ontspannen naar het beeldscherm te kijken.
Het glasadvies is dus echt vakwerk en u krijgt bij ons alle aandacht. Dat resulteert in glazen die volledig afgestemd worden op uw wensen en waarmee u onder alle omstandigheden plezierig en vooral rustig kunt kijken.

Sinds 20008 maken wij gebruik van de zgn. i.Scription® technologie van ZEISS:

De i.Scription® &technologie baseert zich op het i.Profiler® meetsysteem dat ontwikkeld is om een exact profiel van uw ogen op te stellen. We maken als het ware een "vingerafdruk" van uw ogen om uw persoonlijke behoeften op te sporen. Met deze informatie maken we geïndividualiseerde brillenglazen met i.Scription® technologie. i.Scription® brillenglazen van ZEISS zijn nauwkeurig tot op 1/100 dioptrie. (sterkte van lenzen)

Beter nachtzicht

U herkent het vast wel. 's Avonds rijdt u met de auto en u merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen in een poging uw zicht te verbeteren. Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, vooral in de schemering of 's nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk. i.Scription® brillenglazen bieden een geheel nieuwe, innovatieve oplossing voor dit probleem. De ZEISS nachtzichtmeting met de i.Profiler® simuleert deze donkere omstandigheden en spoort alle oogfouten op die verantwoordelijk zijn voor een minder scherp zicht. Op basis van de resultaten uit de meting maken we een op maat gemaakt brillenglas dat het zicht optimaliseert.

Komt u eens bij ons langs voor nadere uitleg.